strona głównanasza ofertarestauracjanasze stacje benzynowekontaktkontaktkontaktrodo

W związku z obecnie panującą sytuacją epidemiologiczną Restauracja czynna:

Poniedziałek – Niedziela: 10:00-18:00

Dania serwujemy tylko na wynos, z możliwością dowozu do klienta.

Zamówienia należy składać na numer: (33) 8773-673, kom. 666 714 094.

Dodatkowo oferujemy Państwu Danie Dnia, które można zamówić w atrakcyjnej cenie 16,90 zł.

MENU

ŚNIADANIA

Jajecznica na maśle 14,00 zł

Jajka sadzone 15,00 zł

Jajecznica na szynce 14,00 zł

Jajecznica na boczku 14,00 zł

„Omlet francuski” 16,00 zł

Omlet z szynką i serem mozzarella smażony na klarowanym maśle,

podany z masłem ziołowym

„Śniadanie drwala” 14,00 zł

Kiełbasa podsmażana na świeżej cebulce z musztardą, masło, pieczywo

„Talerz rozmaitości” 16,00 zł

Zestaw śniadaniowy (masło, chleb, szynka, ser, pomidor, dżem, ogórek)

ZUPY

Rosół z makaronem 10,00 zł

Zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem 10,00 zł

Barszcz czerwony z uszkami (uszka domowe ręcznie robione) 13,00 zł

DANIA BAROWE

Flaczki 14,00 zł

Krokiet z mięsem, barszcz czerwony 14,00 zł

Krokiet z kapustą i grzybami, barszcz czerwony 14,00 zł

Pierogi z mięsem 18,00 zł

Pierogi „ruskie” z białym serem i 18,00 zł

FAST FOOD

Hamburger 9,00 zł

Cheeseburger 10,00 zł

Zapiekanka z pieczarkami i serem 9,00 zł

Zapiekanka z pieczarkami, szynką i serem 10,00 zł

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny kotlet schabowy z kapustą zasmażaną i ziemniakami 31,00 zł

Karczek w sosie własnym, kluski śląskie, zestaw surówek 35,00 zł

Filet z kurczaka z chrupiącymi kuleczkami, zestaw surówek 31,00 zł

Kotlet De Vollay ze złocistymi talarkami ziemniaka, zestaw surówek 32,00 zł



PROCEDURY BEZPIECZEŃSTWA W ZWIĄZKU Z PANDEMIĄ COVID-19

Drodzy Goście,

                W trosce o zapewnienie jak najlepszych warunków sanitarnych oraz zabezpieczenia Państwa pobytu  w  Restauracji i Motelu ZADOIL wprowadzany następujące procedury:

  1. Ograniczamy liczbę osób przebywających w części motelowej  maksymalnie do 26 osób, części restauracyjnej do 45 osób.
  2. Obowiązuje zachowanie bezpiecznej 2-metrowej odległości osób stojących w recepcji.
  3. Obowiązkowa dezynfekcja rąk wszystkich przybywających osób przy wejściu do obiektu.
  4. Przy każdym stoliku może przebywać jedna osoba, rodzina lub osoby pozostające we wspólnym gospodarstwie domowym.
  5. Posiłki podawane są do stolika na tacy, która każdorazowo zostaje zdezynfekowana.
  6. Ze stolików zostają usunięte wszelkie dodatki (serwetniki, cukierniczki, przyprawniki, bieżniki) i wydawane są bezpośrednio do zamówienia.
  7. Po zakończeniu obsługi gości lokalu stolik, krzesła zostają zdezynfekowane i oznaczone napisem „zdezynfekowano”
  8. W pomieszczeniach sanitarnohigienicznych znajduje się instrukcja dot. mycia rąk, oraz instrukcja dezynfekcji rąk dozownikach z płynem dezynfekcyjnym .
  9. Na terenie obiektu w miejscach ogólnodostępnych obowiązuje noszenie maski ochronnej. Zapewniamy możliwość zakupu maseczek w recepcji lub w sklepie stacji paliw.
  10. Obowiązuje bezwzględny zakaz przebywania osób z zewnątrz nie mających aktywnego pobytu w Motelu.
  11. Obowiązuje zakaz używania suszarek nadmuchowych znajdujących się w łazienkach pokojowych .
  12. W przypadku dłuższego pobytu, rutynowe sprzątanie odbywa się jedynie na życzenie .
  13. Wszystkie powierzchnie wspólne są regularnie wietrzone.
  14. Nasz personel jest wyposażony w środki ochronne oraz dodatkowe środki do dezynfekcji w celu zminimalizowania ryzyka.
  15. Wszystkie powierzchnie ogólnodostępne, takie jak: blat recepcyjny, klamki, poręcza, toalety są regularnie dezynfekowane.
  16. Pokoje są dokładnie sprzątane po każdym wyjeździe, wietrzone i dezynfekowane w celu zminimalizowania ryzyka.
  17. Ograniczamy do minimum czas przebywania gościa w recepcji.
  18. Całość personelu podlega ciągłemu nadzorowi (mierzenie temperatury, dezynfekcja rąk, noszenie maseczek i innych środków ochrony osobistej w miejscu pracy).

Restauracja położona w parterowej części obiektu stanowi integralną część Motelu*** Zadoil. Oferuje smaczne i tanie posiłki.
Klimatyzowana sala zachęca do spędzenia czasu nawet w najbardziej upalne dni, a sprzęt RTV dodatkowo uprzyjemnia pobyt. Sala restauracyjna przystosowana jest do obsługi gastronomicznej zorganizowanych grup wycieczkowych a także do organizacji wesel, przyjęć, ekskluzywnych bankietów, konferencji, spotkań biznesowych oraz innych przyjęć okolicznościowych i towarzyskich (do 120 osób).

Serwujemy wyśmienitą kawę Lavazza przygotowywaną na nowoczesnym ekspresie do kawy LACIMBALI posiadającym m.in funkcje dwóch niezależnych grup: jedna z opcją cappuccino, druga wyłącznie z kawą.

Podnosi to znaczną wydajność ekspresu - 200 filiżanek kawy / godz. co jest bardzo ważnym walorem przy obsłudze wycieczek autokarowych jak i klientów indywidualnych.
--